Inschrijvingen seizoen 2017-2018

Afgelopen vrijdag 19 mei zijn in de ALV enkele besluiten gevallen met betrekking tot seizoen 2017-2018. In het kort komt het er op neer dat in de PK’s niets verandert t.o.v. voorgaand jaar en dat in de landscompetitie wij de nieuwe moyenne-tabellen van de KNBB (u reeds toegestuurd) volgen met uitzondering van de volgende punten:

  1. De ondergrens van de B1 blijft, net als vorig jaar, 25. In de tabellen van de KNBB is de ondergrens 23;
  2. De C1 speelt met een geheel eigen moyenne-tabel, e.e.a. conform het voorstel waartoe in een extra teamleidersoverleg is besloten. Deze tabel is u ook reeds toegestuurd. In deze tabel zijn de partijlengtes korter dan in het overeenkomstige deel van de moyenne-tabel van de KNBB.

Onder de volgende links vindt u het inschrijfformulier voor PK’s en het inschrijfformulier voor teams voor het seizoen 2017-2018.

Ingevulde formulieren kunt u vóór 10 juni a.s. mailen naar wedstrijdleider@districtbetuweveenendaal.nl (landscompetitie) of naar wedstrijdleider-pk@districtbetuweveenendaal.nl (PK’s). U kunt ze ook op zaterdag 10 juni in De Biezenwei (Opheusden) tussen 10:00 en 13:00 (laten) inleveren bij onze bestuursleden. Dan kunt u ook meteen de inschrijfgelden voldoen.