Inschrijven seizoen 2020-2021

Er kan weer ingeschreven worden voor seizoen 2020-2021. Vanwege de nog steeds geldende corona beperkingen kan men dit jaar alleen online inschrijven. De inschrijfformulieren dienen dus door de verenigingen digitaal ingevuld en verstuurd te worden.

Voor uw gemak zijn de gemiddeldes van het afgelopen jaar per spelsoort in een overzicht gezet, zie onder. De overzichten zijn op alfabet. Een “O” in de kolom “ind” op het overzicht geeft aan dat het een officieel gemiddelde uit het afgelopen seizoen is. Als de kolom “ind” leeg is hoeft dat nog niet te betekenen dat het gemiddelde niet-officieel is: het kan een officieel gemiddelde uit seizoen 2018-2019 zijn. De wedstrijdleider zal dat zo nodig verifiëren. De gemiddeldes van de competitie zijn onder voorbehoud: er wordt in het overzicht geen rekening gehouden met resultaten uit andere competities dan die in ons district.

Wat betreft nieuwe regels voor seizoen 2020-2021 zijn we gauw klaar. De enige wijziging van belang is, zoals verwacht, de rangschikking bij de PK’s op gemiddeldepercentage (het gespeelde gemiddelde t.o.v. het startgemiddelde van een PK-onderdeel) in plaats van het carambolepercentage. Daarmee wordt gelukkig weer recht gedaan aan spelers die goed presteren, dus veel succes!