Doorstart PK’s vanaf 5 februari

In overleg met het Gewest is besloten om van dit PK-seizoen te redden wat er te redden valt. Er zijn nieuwe datums vastgesteld voor de gewestelijke finales en, na veel puzzelen en nog meer telefoontjes, zijn onze speeldata daarop aangepast. De nieuwe datums staan al op de website (zie pagina PK-Agenda). Iedereen die zich voor de nog te spelen wedstrijden ingeschreven had, krijgt binnenkort per mail bericht van de nieuwe datums. Zo zijn voor de voorwedstrijden Libre 2e klasse de nieuwe uitnodigingen voor 5 en 6 februari a.s. al verstuurd. Aan alle spelers het verzoek om te controleren of er op de nieuwe datums sprake is van verhinderingen.

Tot nader order zullen, vanwege de beperkte openingstijden van de horeca, de voorwedstrijden en finales alleen op zaterdag en zondag gespeeld worden en zijn de aanvangstijden van de finales vervroegd naar 10:00 uur om op twee dagen 4 resp. 3 hele rondes af te kunnen werken.

Helaas zijn door tijdgebrek de gewestelijke en nationale finales van bandstoten in de verdrukking gekomen. Wij hebben desondanks besloten om het bandstoten – de enige mogelijkheid in het jaar om deze spelsoort te beoefenen – in ons district door te laten gaan en opnieuw in te plannen. Graag tot ziens!