Uitslagen op Biljartprof

Tot nu toe hebben we de voorwedstrijden Libre 4e klasse en de districtsfinale Driebanden 3e klasse afgewerkt. Het zal sommigen al opgevallen zijn dat de uitslagen nog steeds niet op onze website staan. Dat gaat ook niet meer gebeuren, de uitslagen komen alleen nog in Biljartprof. Open daarvoor in je browser www.biljartprof.nl als ‘Gast’ , kies onder ‘Gewesten’ gewest ‘11 Midden Nederland’, vervolgens onder ‘Districten’ district ‘120 1 Betuwe-Veenendaal’ en klik daarna op ‘PK’s’. Je krijgt dan alle toekomstige evenementen van het lopende seizoen te zien, gesorteerd op aanvangsdatum. De gespeelde evenementen kun je alleen zien als je onder ‘Spelsoort’ en ‘Klasse’ een keuze maakt. Klik daarna op ‘Stand/uitslag’.

Bij voorrondes krijg je in eerste instantie alleen de uitslag van de aangeklikte poule te zien. Klik in de menubalk op ‘Rangschikking’ voor de totaaluitslag. Let op: de ‘P’ in kolom ‘ind’ staat voor uitgestelde promotie, verplichte directe promotie bestaat niet meer, alleen nog op verzoek.

Bij finales worden, net als bij de voorrondes, onder de uitslag de individuele partijen getoond. Die zijn (nog) niet ingevuld. Dat komt omdat het momenteel alleen mogelijk is om de einduitslag (uit PK-Special) in Biljartprof in te voeren.