Kampioen van onze C4 nu ook kampioen MN1

Het team van Olie B 5, bestaande uit Harry Gosselink, Wim Wensink, Hanny Wouterse en Wendy van Ede, was met ruim verschil – 67 punten los van nummer 2 – kampioen geworden van de C4 in ons district. Dus mochten ze naar Biddinghuizen, waar op 25 en 26 mei de gewestelijke teamfinale van Midden-Nederland 1 gespeeld werd.

Ze hadden in de buurt een Tiny House geregeld om er in elk geval een gezellig weekend van te maken ter afsluiting van seizoen 2023-2024. Op zaterdag 25 mei hadden ze allemaal redelijk gespeeld en, tevreden met een 3e plaats op de ranglijst, gingen ze terug naar hun Tiny House. Daar werd het wel wat laat, maar erg gezellig, en dat was het belangrijkste.

Op zondag 26 mei gingen ze goed uitgerust en opgewekt er weer tegenaan. Een paar rondes verder bleken ze ineens bovenaan te staan. Oeps, dat hadden ze niet verwacht en nu werd het echt spannend! Maar net als in de competitie was gebeurd: wat de een liet liggen pakte de ander weer op. Zo werden ze, tot hun eigen verrassing, kampioen van Midden-Nederland 1! Ze mogen door naar het NK, op zaterdag 15 juni bij B.C.O. in Oegstgeest (bij Leiden). Supporters zijn meer dan welkom.

Voor het Tiny House v.l.n.r. Wim Wensink, Wendy van Ede, teamleider Harry Gosselink met de kampioensbeker, en Hanny Wouterse