Eindelijk weer een districtsfinale

Het is alweer een jaar terug dat de laatste districtsfinale werd gespeeld. De laatste finale daarvóór is ruim anderhalf jaar terug. En het is al bijna twee jaar terug dat er actiefoto’s van een finale te bewonderen waren. Maar gelukkig, we mogen weer – mits voorzien van een QR-code – en we gaan er weer voor.

De districtsfinale Driebanden-klein 3e klasse van afgelopen weekend kende veel lange partijen van (soms ver) boven de 60 beurten. Erik Jongman (De Oude Grens) en Marco Hooijmans (‘t Huchie) bleven beide tot de laatste ronde ongeslagen, met Marco iets in het voordeel door een beter moyennepercentage. In de laatste ronde mochten ze het samen uitknokken. Marco liet er geen gras over groeien en tikte in 18 (!) beurten Erik van het groene laken. Hulde! Zie ook de fotogalerij.

Marco, Erik en Erik van Holland (De Oude Grens, 3e plaats) komen in de Gewestelijke Finale elkaar weer tegen. Die wordt gehouden bij Café Entrée van 26 t/m 28 november. Voor het duo Erik en Erik wordt het dus een thuiswedstrijd en Marco hoeft maar één deurtje verder. Komt het zien!