Aanmelden Biljartevenement Merwestein

In de nieuwsbrief van begin Maart heeft de KNBB hun plannen bekend gemaakt voor een toernooi eind juni in Merwestein. Dit in plaats van de Landsfinale. Op dat toernooi kunnen individuele spelers in alle PK-klassen op de kleine tafel een soort nationale finale spelen. Er is nog steeds een kans dat dat toernooi doorgaat. Normaal gesproken zouden we daar graag de districtskampioenen naartoe laten gaan. Echter, het districtsbestuur ziet geen mogelijkheid om vóór eind juni voldoende wedstrijden te laten spelen om districtskampioenen in alle klassen te selecteren.

Om toch liefhebbers de kans te geven om zich op te geven, kunt u zich desgewenst bij uw vereniging aanmelden voor de PK-spelsoort(en) waarin u uit zou willen komen. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, maar de kans is groot dat veel poulewedstrijden en finales samen zullen vallen. Als u zich voor meerdere spelsoorten inschrijft, kunt u slechts op één spelsoort ingeloot worden. Maar de kans dát u op een spelsoort ingeloot wordt, wordt daarmee wel groter…

Uw vereniging selecteert 2 kandidaten per PK-klasse en meldt ze aan bij het district. Uit alle kandidaten van alle verenigingen zal het Bestuur loten wie als speler en wie als reserve voor het toernooi aangemeld zal worden. Ook spelers die zich niet voor de PK’s van dit seizoen opgegeven hadden zijn welkom, op voorwaarde dat ze een officieel moyenne hebben. Laat deze kans om een nationale finale te spelen niet voorbij gaan!