Weinig verrassingen bij Libre 2e klasse

De districtsfinale Libre 2e klasse, afgelopen weekend gespeeld bij Café Entrée, kende weinig verrassingen: de als nummer 1 geplaatste Dennis van Eldik (Ons Tehuis) werd, ondanks een zware tegenslag privé, met overmacht kampioen. Edwin van Holten (De Pomerans) die als 2e stond ingedeeld, kon niet elke partij de nodige concentratie opbrengen maar werd toch een goede tweede. Jan de Kuiper (De Pomerans), de enige die van Dennis won, had nogal eens last van zijn emoties maar wist toch een plaatsje op te schuiven en werd derde. Rini van Roekel (Ons Tehuis), als 3e ingedeeld, had niet z’n beste vorm en eindigde in de achterhoede.

Dit weekend werd weer eens duidelijk hoe moeilijk het tegenwoordig is om op twee dagen vier arbiters te vinden. Met dank aan wat extra hulptroepen is het toch weer gelukt. Daarom een oproep aan alle spelers: sta ook eens klaar voor anderen. Ga ook eens tellen of schrijven waar nodig en waar mogelijk, want zó krijgen we de organisatie ook rond als jij moet spelen.

Tussen de bedrijven door heb ik weer kans gezien om wat foto’s van de spelers te schieten, zie de fotogalerij. En hieronder natuurlijk de medaillewinnaars, v.l.n.r. Jan, Dennis en Edwin..