PK-agenda is bekend

Met nog 2 dagen tot de sluitingsdatum hebben we precies 170 inschrijvingen binnen. Dat is flink wat méér dan in de afgelopen jaren. Blijkbaar hebben veel mensen er weer zin in na al die maanden stilstand! Daardoor hebben we dit seizoen voorwedstrijden in bijna elke klasse. De voorwedstrijden en finales hebben allemaal een plaatsje gekregen in de PK-kalender, zie ‘PK Agenda’ in het PK-menu. In de PK-kalender wordt, zoals gewoonlijk, alleen de zaterdag genoemd, maar houd er in je agenda rekening mee dat er ook op vrijdag en/of zondag gebiljart zal worden.

Zoals op de ALV al is aangekondigd (zie ook de notulen) is, vanwege de gebrekkige beveiliging, de toegang tot Biljartprof beperkt tot districtswedstrijdleiders. ‘Gasten’ kunnen dus niet meer in Biljartprof kijken en de wedstrijdleiders van de verenigingen kunnen de uitslagen niet meer zelf invoeren. De informatievoorziening zal daarom, net als voorheen, via de website lopen en de uitslagen zullen naar mij gestuurd moeten worden. Helaas, het is niet anders…

Om te beginnen heb ik de inschrijvingen online gezet. Je kunt ze terugvinden op de PK-Agenda pagina. Ze staan er 2x op: per klasse (Inschrijvingen), zodat je kunt zien wie er in jouw klasse allemaal meedoen, en per vereniging per speler (PK-Spelers). Dat laatste om alle PK-spelers de gelegenheid te geven om hun inschrijvingen te controleren. Mis je je inschrijving of zie je een fout, laat me dat dan a.u.b. weten.

Informatie over poule-indelingen en dergelijke komen eraan en zullen te zijner tijd ook aan de PK-Agenda pagina toegevoegd worden. Houd die pagina dus regelmatig in de gaten!