Heinz in Heukelum oppermachtig

Op 23 en 24 maart werd bij De Pomerans in Heukelum de districtsfinale Bandstoten 1e klasse gespeeld. De sfeer was sportief en, zeker buiten de partijen om, ontspannen. De meningen over de tafels liepen uiteen, en zo ook de resultaten. Heinz van Haaren (De Pomerans) speelde een thuiswedstrijd, dus van hem geen klacht, Vooral ook omdat het lekker liep. In de meeste partijen althans, de eerste was wat minder. De laatste ronde was dat ook, maar toen kon het al niet meer mis gaan. Met 2 punten los van nummer twee Edwin Tahapary (BV Mike’s) en een ruim hoger moyenne zou hij de partij kunnen laten lopen. Maar dat deed hij niet en zo werd hij ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd!

Doordat John Vink (Kumpul Bola) in de laatste ronde verloor van hekkensluiter Johan van Noord (De Pomerans) werd Lucien Dumas (BV Mike’s) derde. Dit ondanks zijn verlies tegen John Sanders (Ons Tehuis) die eindelijk een puike partij speelde en het hoogste moyenne (3,266) van Heinz evenaarde.

De gewestelijke finale wordt op 3, 4 en 5 mei gespeeld bij De Burgemeester, dus mooi in de buurt voor de supporters. Heinz doet niet mee, dus komen Edwin, Lucien en John Sanders daar in actie.

Zie ook de Fotogalerij.